Adgangskontrol øger sikkerheden i din virksomhed

Erstat den traditionelle nøglelås med en adgangskontrol. I stedet for nøgler giver du gæster og medarbejdere et adgangskort. Adgangskontrol hjælper dig med at styre, hvem der må færdes i bygningen og hvornår. Det er lettere og sikrere end med nøgler, fordi du – i stedet for at skifte låsene – hurtigt kan annullere kort og udstede nye.

 

Med adgangskontrol får du et godt overblik over, hvem der har adgang, og hvornår de opholder sig i virksomheden. Hvis virksomheden råder over flere bygninger eller flere forskellige områder i en bygning, hvor der også bor andre, kan du vælge at have adgangskontrol alle steder – eller du kan vælge at have adgangskontrol ved en enkelt hoveddør.

 

Med adgangskontrol kan du også styre, hvem der må færdes i forskellige områder. Du kan fx vælge at have adgangskontrol i serverrummet, så kun medarbejdere med et legitimt ærinde dér har adgang, eller du kan skræddersy din adgangskontrol, så eksempelvis rengøringspersonalet kun har adgang i det tidsrum, som adgangskontrollen tillader.

Fleksible adgangskontrolløsninger

Secura tilbyder nemlig et bredt udvalg af adgangskontrolløsninger – lige fra styring af en enkelt dør til avancerede løsninger, der integrerer adgangskontrol med tyverialarm og videoovervågning.

 

Alle vores adgangskontrolsystemer er brugervenlige, og når adgangskontrollen er installeret, kan den skræddersys efter dine behov og fx integreres med tyverialarmer. Jeres adgangskontrol kan også integreres med personaledatabaser, lønsystemer, kantinesystemer, komfortventilation, lysstyring mv.

 

Adgangskontrol giver dig mulighed for at sikre dine medarbejdere og dine værdier på en let og overskuelig måde – og Securas adgangskontrol giver en ekstra sikkerhed i hverdagen, uanset om I har brug for at beskytte følsomt materiale eller oplysninger, eller blot vil have adgangskontrollen til at give jer det fulde overblik over, hvem der færdes i jeres lokaler.

 

Adgangskontrol